Ekonomiassistent

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-05-17

Är du en analytisk och serviceinriktad lagspelare? Då kanske du är vår nästa ekonomiassistent!

Danske Bank Stiftelsetjänst söker nu en ekonomiassistent med inriktning mot stiftelser. I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med stiftelser, ideella organisationer, kommuner, landsting och församlingar. Vi förvaltar, administrerar och bildar stiftelser med fokus på långsiktiga relationer. Vi har ett samhällsintresse inom filantropi och bidrar till utveckling inom forskning och välgörande ändamål.

Som ekonomiassistent fungerar du som administratör med ansvar för bland annat löpande bokföring, betalningar och kontoavstämning, registrering av löner och arvoden, förberedelse inför kundmöte samt enklare administration.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är noggrann, analytisk och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta med andra och har hög social kompetens samt goda kunskaper i Excel. Bank- eller stiftelsekunskap är meriterande.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Lena-Britt Hansson, chef stiftelsetjänst, på stiftelseforvaltningen@danskebank.se om du har några frågor.

Urval och intervjuer sker löpande, och om rätt kandidat dyker upp så kan tjänsten tillsättas före ansökningsperiodens slut – så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-05-17.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.