Ekonomiassistent 8 h/v – leverantörsfakturor i Visma

Annons

Stepstone

Malmö stad | Deltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-15

Kort annons, få timmar, men väldigt spännande uppdrag! Har du tidigare jobbat med leverantörsfakturor och har erfarenhet av Visma? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Det är ett löpande uppdrag på 8 timmar i veckan med start 3 juli. Urval för intervju sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med leverantörsfakturorna i Visma. Placeringen är till en början i Malmö men företaget kommer i september flytta kontoret till Kävlinge. Tjänsten är på 8 timmar i veckan, med flexibilitet om du vill jobba en heldag eller två halvdagar i veckan.

Utbildning/erfarenhet

Det är viktigt att du är självgående, därför ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Förmåner

Som “hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.