Ekonomiassistent för omgående uppdrag

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-29

SJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent för uppdrag med start omgående och fram t.o.m. november. Vår kund är ett produktionsbolag med lokaler i norra Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta både med leverantörs- och kundreskontra, löpande bokföring, avstämningar samt underhåll av inventarieregister. Utöver detta kommer du att se över och effektivisera rutiner inom dessa områden samt skriva ner en ekonomihandbok och lära ut viss del av arbetsuppgifterna till annan personal. Du kommer att arbeta i systemet MS Dynamics AX, varför det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från det.

Vi tror att du har relevant utbildning och att du tidigare har arbetat som ekonomiassitent på några olika bolag och därmed snabbt kan sätta dig in i denna typ av arbetsuppgifter. Du är öppen och flexibel som person, har en pedagogisk ådra och tycker det är roligt att lära ut. Vidare är du kommunikativ och drivande och har förmågan att se förbättringspotential i det du arbetar med.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är omgående och företaget har lokaler i norra Göteborg. Tjänsten är på 75-100 % och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.