Ekonomiassistent med fokus leverantösreskontra

Annons

Stepstone

Umeå | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-17

Som Ekonomiassistent arbetar du med diverse uppgifter och är med och stöttar den befintliga ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:

Leverantösreskontra, fakturering samt övriga relaterade administrativa uppgifter.

Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande, gillar att ta eget ansvar och utför ditt arbete med fokus på kvalité. Som person är du flexibel, har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har viljan att utvecklas.

Din profil

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning med något års erfarenhet av leverantörskontra, kontering och fakturering. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma. Goda kunskaper i svenska, muntligen som skriftligen är ett krav. Som person är du driven, engagerad samt en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra människor. Att du har en positiv inställning är viktigt och självklart är du noggrann i ditt arbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.