Ekonomiassistent med kunskaper i SAP till konsultuppdrag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Är du en erfaren ekonomiassistent med stor erfarenhet av kundreskontra? Har du erfarenhet av ekonomisystemet SAP? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag hos vår kund i Solna. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa till sista augusti med stort möjlighet till förlängning. För rätt person finns även goda möjligheter till anställning hos kunden.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer ditt fokus att vara kundreskontra och kundfakturering. Du kommer även att arbeta med att stämma av kundreskontran.

Du kan även komma att få arbeta med andra arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning. Exempelvis kan du komma att få arbeta med löpande bokföring och leverantörsreskontra. Vi söker således dig som har förståelse för debet och kredit och redovisning.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Ett krav för tjänsten är att du ska ha goda erfarenheter av ekonomisystemet SAP. Vår kund håller på att byta till SAP och behöver en person som är duktig i systemet.

Har du någon form av eftergymnasial utbildning är det meriterande. Som person söker vi dig som är noggrann och duktig på siffror. Det är ett plus om du är en duktig konsult som är van att snabbt sätta dig in i dina nya arbetsuppgifter. Vår kund verkar i en internationell miljö och du behöver därför goda kunskaper i engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.