Ekonomiassistent specialiserad mot kundreskontra

Meritmind

Göteborg / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Vi söker nu efter en ekonomiassistent specialiserad mot kundreskontran till vår kund benägen på Hisingen. Är du en nyfiken och kundorienterad person som älskar rollen som ekonomiassistent? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Tjänsten är en konsultrekrytering med start omgående. Du blir initialt anställd som konsult hos oss och sedan är tanken att bli överrekryterad till vår kund efter 6 månader.

Vad kommer du arbeta med?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

  • Kundreskontra
  • Manuell hantering av fakturor
  • Ärendehantering
  • Avstämningar
  • Påminnelser
  • Kontakt med kunder
  • Inkasso

Du kommer även få möjligheten att delta i spännande projekt gällande automatisering och digitalisering.

Vem är du?
Vi söker dig som har cirka 2-4 års erfarenhet från liknande roll. Du har ett systemintresse och tidigare erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på både svenska och engelska.

Som person är du en social kameleont som trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är en sann ”doer” som älskar att hitta och genomföra förbättringar och att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål. Att arbeta med stort fokus på struktur, effektivitet och kvalité faller sig naturligt i ditt arbetssätt.

Självklart är du också en trevlig kollega som sprider härlig energi omkring dig!

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 78 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.