Ekonomiassistent till Axfood

Annons

Stepstone

Jönköping stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-29

Vi söker nu en strukturerad och noggrann ekonomiassistent för uppdrag hos Axfood Shared Service Center. Uppdraget är till en början på konsultbasis under tre månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning för rätt person. Önskad start är så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Tillsammans med ett antal kollegor kommer du att arbeta med kundreskontrans olika delar såsom fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, kundreskontrabevakning, kontoavstämningar mm. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakter externt och internt. Arbetet med kundreskontran sker i affärssystemet SAP Ekonomi.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har erfarenhet av liknande arbete. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Erfarenhet av SAP är meriterande. Du har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på svenska och engelska.

Som person är du en lagspelare med ansvarskänsla och du gillar ordning och reda.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.