Ekonomiassistent till bolag i Kista, Vikariat

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Vikariat,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Intresserad av ett vikariat på 1,5 år på ett internationellt bolag i Kista? Ekonomiassistent? OM ja, läs vidare.

TNG:s kund är ett av Sveriges större bolag med kontor i Kista. Verksamheten sträcker sig över hela Sverige och koncernen består av flertal bolag inom olika branscher. Då en av medarbetarna ska på föräldraledighet i juni, så söker vi dig som vill ta arbetet vidare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten är på heltid, med flexibla arbetstider. Start sker i början av maj, då hinner du få en gedigen introduktion i bolagets verksamhet. Vikariatet är tänkt att pågå i minst 12 månader, med god chans till förlängning med ytterligare ett halvår.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du att tillhöra reskontragruppen där du både har eget och delat ansvar för koncernens bolag.

Dina arbetsuppgifter finns både inom leverantörsreskontra såsom ansvar för utbetalningar, bokningar i huvudboken, återrapportering och balanskontoavstämningar samt inom kundreskontra där du får ansvara för fakturering för flertal bolag, bokning av inbetalningar och balanskontoavstämningar.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för uppdraget vill vi att du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 2 år på medelstort alternativt större ekonomiavdelning. Du är van vid stora mängder av transaktioner och har stor vana av att ansvara för flertal, samtidigt pågående, moment.

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Du har ett systematiskt arbetssätt och sätter stort värde på att hålla dina deadlines och låter inget falla mellan stolarna. Samtidigt som du är van vid att ge bra service till dina medarbetare och företagets kunder.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.