Ekonomiassistent till framgångsrika Winther Wireless

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Har du minst ett par års erfarenhet av att arbeta med ekonomi på ett mindre bolag? Är du en ansvarstagande och serviceinriktad ekonom som trivs i en bred och utvecklande roll?

Winther Wireless är ett framgångsrikt och snabbväxande nordiskt bolag inom trådlösa nätverkslösningar och har utsetts till Di Gasell 2015 och 2016. Nu söker Winther Wireless en ekonomiassistent till sitt kontor i Åkersberga. Företaget har i nuläget 12 anställda, och du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomi, med arbetsuppgifter som:

  • fakturering
  • betalningspåminnelser
  • löpande bokföring
  • kund- och leverantörsreskontra
  • in- och utbetalningar
  • avstämningar

Tjänsten innefattar även en del bredbandsadministration såsom bokningar för installationer, orderbekräftelser och fakturering, samt arbete med att effektivisera rutiner.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi eller liknande, och minst ett par års erfarenhet från en ekonomiroll på ett mindre företag. Du har god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av att jobba i affärssystemet Mamut Enterprise eller liknande är meriterande. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en ansvarstagande person som tar ditt arbete på stort allvar, och som drivs av att göra ditt allra bästa i alla situationer. Du är serviceinriktad och trivs i en roll där du får stötta såväl kunder som interna kollegor. Vi ser det som en självklarhet att du är strukturerad och gillar att arbeta med siffror.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.