Ekonomiassistent till internationellt elektronikbolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-14

Har du erfarenhet från att arbeta med leverantörsreskontra och trivs i en roll där du har flera kontaktytor på företaget? Då kan just du vara den vi söker.

Poolia söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett företag verksamt inom elektronikbranschen. Du kommer att arbeta som konsult via Poolia på heltid under 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig omgående då detta konsultuppdrag förväntas påbörjas efter påskhelgen.

Möjlighet till semester i sommar finns, men det krävs att du kan vara flexibel beträffande vilka semesterveckor du kan vara ledig.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du i huvudsak att arbeta med:

  • Matchning mot inköpsorder
  • Viss kontering
  • Rättigheter, attestering med mera
  • Support till organisationen.

På företaget arbetar man i olika system, SAP och Navision bland annat. Därför söker vi dig som har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya affärssystem.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från arbete med redovisning och reskontra. Du har generellt mycket god datorvana och har arbetat i olika ekonomisystem tidigare. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift.

Som person söker vi dig som är självständig och orädd. Du är en kommunikativ person som har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.