Ekonomiassistent till kundreskontra på trevligt bolag

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-14

SJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent till kundreskontran med omgående start. Arbetsplatsen är belägen i Göteborg och arbetstiderna är flexibla. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå till och med slutet på augusti som SJR-konsult.

Vad innebär rollen?
I din roll arbetar du främst med kundreskontra, inkasso och påminnelser. Även omkostnadsfakturor, leverantörsfakturor och kontakt gentemot kunder ingår i rollen. I rollen ingår även en del administrativa uppgifter så som att svara på email och telefon. Bolaget använder sig av systemen QlickView, Jeeves och Visma vilket är meriterande om du tidigare har erfarnhet ifrån.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av kundreskontra och gärna även av leverantörsreskontra. Framförallt är av vikt att du är en person som är snabblärd, strukturerad och positiv. Vidare är du en kommunikativ lagspelare som inte är rädd för att ta för dig. Det är även meriterande med goda kunskaper i excel.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson via 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.