Ekonomiassistent till Quinyx

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-07-30

Brightby rekryterar nu en Ekonomiassistent med ansvar för fakturering till Quinyx i centrala Stockholm. Du kommer bli en del av ett härligt sammansvetsat team på 3 personer i ett snabbväxande SaaS-bolag samt vara delaktig i bolagets internationella tillväxt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För att lyckas på Quinyx har du passion och energi för att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö samt vill var med och bidra till en effektiv ekonomiavdelning. ”Värdeord som enkelhet och innovation och är kärnvärden vi lever med i ekonomi- och affärsverksamheten”

Arbetsuppgifter

  • Ansvarig för alla uppgifter i samband med kundfordringar och arbeta proaktivt med kravhantering
  • Debitering av återkommande serviceavgifter enligt avtal, konsultarvoden och andratyper av fakturering till kunder
  • Stödja resten av organisationen och ekonomiteamet med informationen från ditt arbetsområde
  • Proaktivt utveckla, implementera och förbättra Quinyx finansiella rutiner och processer för att ytterligare stödja företagets internationella tillväxt

Vem är du?

Vi söker dig som är har 2-3 års erfarenhet av fakturering och kundfordringar. Som person är du snabb, flexibel och prestigelös samt trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt i tak. Du har tidigare erfarenhet av att tolka kundavtal, van Excelanvändare samt uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska.

The WOW-faktor! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta för ett högteknologiskt företag i en tillväxtfas samt tyska eller finska är det meriterande.

Om Quinyx

Idag, har Quinyx över 200.000 användare i många länder och är stolta leverantörer till kunder som McDonalds, GANT, Rituals, FedEx och Burger King. Quinyx är marknadsledare i Skandinavien inom workforce management. Quinyx är ett mångkulturellt företag med människor från olika delar av världen. På Quinyx kan du förvänta dig att arbeta med ett härligt gäng som är riktigt vassa på vad de gör!

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas snarast. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Malena Windahl på telefon 070-791 32 43 eller mail malena.windahl@brightby.se.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.