Ekonomiassistent till Söderberg & Haak

Meritmind

Staffanstorp / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag: 2021-02-26

null

Vill du vara med på resan att tillsammans med ett nyetablerat team säkerställa kvalitativ leverans och samtidigt vara delaktig i arbetet med att utveckla, effektivisera och modernisera ekonomiavdelningen på Söderberg & Haaks huvudkontor? Är du självgående, trygg i dina kunskaper och tycker det är kul att arbeta? I så fall är detta rollen för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • In- och utbetalningar
  • Betalningspåminnelser
  • Kontoavstämningar
  • Delaktighet i månadsbokslut
  • Diverse administrativa uppgifter

Erfarenhet och egenskaper
För att klara rollen bra så tror vi att du har minst ett par års erfarenhet från en liknande roll och trivs med arbetsuppgifterna. Du tycker om att vara en del i ett sammanhang och att vara en viktig kugge i ekonomiavdelningens arbete. Du tar ägandeskap över ditt arbetsområde, arbetar proaktivt och tar initiativ till förbättringar.

Det är ett stort plus om du har intresse för system.

Vad erbjuder företaget dig?
Miljön på Söderberg & Haak kännetecknas av en vänlig och supporterande stämning. Det är korta beslutsvägar och rak kommunikation. Ekonomiavdelningens arbete är mycket uppskattat av verksamheten. Att man känner glädje och arbetslust på ekonomiavdelningen och har frihet under ansvar är centrala värden för CFO:n.

Placeringsort: Staffanstorp, Industrivägen 2


Om Söderberg & Haak Maskin AB
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Bomag, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dalbo och Geringhoff. Söderberg & Haak ägs av Mellby Gård.

Läs mer på https://sodhaak.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 77 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.