Ekonomiassistent till sommarupdrag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Säsongsjobb | Sista ansökningsdag: 2017-06-11

Är du en junior ekonomiassistent som är ute efter ett spännande sommarjobb? Har du möjlighet att jobba hela sommaren? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag hos vår kund i Sickla. Konsultuppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa till mitten av augusti. Under uppdragets period finns det möjlighet till ett par veckors semester.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra i kundens EFH-system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer alltså att vara att hjälpa till med elektronisk fakturahantering under sommaren.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra. Kanske har du tidigare arbetat någon sommar med elektronisk fakturahantering eller så är du en mer erfaren ekonomiassistent. Det är meriterande om du har någon form av ekonomisk utbildning. Har du erfarenhet från Exflow NAV är det meriternade.

Som person söker vi dig som relativt fort kan komma in i din nya arbetsroll och leverera från början. I övrigt behöver du vara en lagspelare som har möjlighet att arbeta under större delen av sommaren. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara av uppdraget.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.