Ekonomichef, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Ekonomichef / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-03-01

null

Till en av våra kunder med inköpsfunktion söker vi en ekonomichef, fokus i tjänsten är att säkra en god kvalitet i redovisningen och rapporteringen. Som Ekonomichef har du personalansvar för 4 personer som sköter den löpande redovisningen. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för månadsbokslut med rapportering, årsbokslut och upprättande av årsredovisning i 4 bolag
  • Moms och skatt i en internationell miljö
  • Leda och coacha ekonomiteamet

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är duktig på det redovisningstekniska arbetet och system. Du får gärna ha har god inblick i moms- och skattefrågor och erfarenheter från internationella bolag. Meriterande är också erfarenhet av SAP och tidigare personalansvar. Goda kunskaper i engelska språket är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och analytisk. Du har också förmåga att självständigt driva gruppen och ditt eget arbete framåt.

Som Ekonomichef erbjuds du:

  • En spännande roll i ett växande företag med platt hierarki som bådar för goda karriärmöjligheter.
  • Företaget satsar på interna utbildningar för personalen och har ett stort samhällsengagemang.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.