Ekonomichef till evenemangsföretaget Bright Group, Stockholm

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-27

Bright söker en energifylld ekonomichef som vill ta ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen och en tydlig ledarroll i den svenska organisationen. Rollen kommer att vara mångfacetterad och varierad. Som ekonomichef ska du på ett nytänkande sätt se över processer och rutiner, ta aktiv del i affärerna och lyfta blicken strategiskt. Du kommer att vara personalansvarig för sex personer, vara en del av ledningsgruppen och rapportera till företagets svenska VD och med streckad linje till bolagets nordiska CFO. Tjänsten är placerad söder om söder, i Årsta, Stockholm.

Ansvarsområde:

Rollen som ekonomichef på Bright innebär ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och dess medarbetare. Bright verkar i evenemangsbranschen, ägs av ett investmentbolag och präglas av en stark entreprenörsanda. Rollen är i många avseenden operativ, men ett strategiskt tänk och en känsla för systematik är en grogrund för långsiktig stabilitet. Du ansvarar för kvalitet i redovisningen, rapportering, finansiell planering och övrig administration kopplad till funktionen. Rollen ställer stora krav på affärsförståelse och kommunikativ förmåga. Du kommer att, ur ett ledningsgruppsperspektiv, jobba både operativt och strategiskt med affären, organisationen, förhandlingar, partnerkontakter, riskhantering och analyser. Du är involverad i många frågor både inom och utanför den direkta ekonomifunktionen.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med flera års erfarenhet i roller som business controller eller ekonomichef och flerårig erfarenhet från ledande roller i entreprenörspräglad miljö. Du är van att analysera och kritiskt bedöma affärsupplägg och att vara involverad i affärsutveckling och strategier. Du har en god förståelse för redovisning och förstår vad som driver lönsamhet i en projektorienterad bransch. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper

Bolaget är en sammanslagning av flera olika bolag och du behöver vara prestigelös och trivas med arbetsuppgifter som varierar vitt och brett. Som ekonomichef skall du vara engagerad och brinna för utveckling av affären, processerna och av din personal. Du trivs i att hantera en dynamisk bransch med många rörliga delar och med en teknisk fokus. Som person uppskattar du struktur, noggrannhet och är mån om att leverera kvalitet i tid. Du är en trygg, engagerad och tillgänglig chef samt en god kommunikatör och pedagog som trivs att ha många interna och externa kontaktytor, med olika funktioner och individer.

Placeringsort: Stockholm

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Accounting manager, Chief accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Financial controller, Financial consultant, Business controller, Senior business controller, Group controller, Heaf of Finance, Financial manager, Financial director, redovisningsspecialist, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, ekonomiansvarig, CFO, marknadschef, marknadsföring,

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.