Ekonomichef till SENS

Annons

Stepstone

Nacka | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Är du redo för din första tjänst som ekonomichef?
I rollen som ekonomichef på SENS får du möjlighet till det totala ansvaret för ekonomifunktionen i ett start-up inom energilösningar.

Du ges möjligheten att få vara delaktig i bolagets fortsatta utveckling i en spännande bransch samt att arbeta nära VD och bolagets specialister. Rollen är bred och du ansvarar för en god kvalitet i redovisningen samt efterlevnad av lagar och regler. Du ansvarar även för att VD och ledningen får en korrekt och relevant uppföljning av verksamheten och du agerar bollplank i hur affären fortsatt ska utvecklas.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Ekonomichef innefattas i dina arbetsuppgifter:

  • Månatlig uppföljning inkl avvikelseanalys utfall vs budget/prognos
  • Budget- och prognosarbete
  • Att självständigt sköta redovisning och löner, framgent kommer ansvaret att utvecklas till att istället leda arbetet inom ekonomifunktionen
  • Att delta i offertarbete och upprättande av efterkalkyler
  • Löpande projektuppföljning
  • Att bevaka bolagets finansiella status, dvs likviditet och upplåning
  • Att upprätta processer och rutiner för att säkerställa en god internkontroll samt att affärsmässiga beslut kan fattas
  • Ansvar för avtal och bolagshandlingar
  • Kommunikation med externa parter

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi. Du har goda redovisningskunskaper och samtidigt en analytisk läggning och trivs med en verksamhetsinriktad roll. Vi tror exempelvis att du har 4-5 års erfarenhet av arbete på revisionsbyrå och nu är redo att gå vidare till en ekonomichefsroll i ett mindre bolag. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar för att leverera hög kvalitet. För att passa i rollen måste du vara prestigelös och trivas med kombinationen av å ena sidan det löpande redovisningsarbetet och å andra sidan det strategiska arbetet med att bidra till bolagets fortsatta utveckling. För dig som är ansvarstagande och leveranssäker erbjuds en bred, flexibel roll i ett spännande utvecklingsbolag där du får möjligheten att komma med idéer, att komma nära affären samt att arbeta i företagsledningen.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar SENS med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök senast 5/9, intervjuer kommer att ske löpande. Det kommer att vara ett uppehåll i processen v 29-31 pga semester. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp, Management – Chef

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.