Ekonomikonsult till kundreskontra i Söderort

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-11-28

SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande Ekonomikonsult. Kundföretaget är ett internationellt bolag som har kontor i Söderort. Som Ekonomikonsult kommer du att ha ansvar för kundsrekontraflödet och vara en del av en ekonomiavdelningen. Du sitter i moderna och fräscha lokaler i Söderort tillsammans med dina kollegor från olika delar av verksamheten. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Ekonomikonsult kommer du ansvara för kundreskontra vilket innebär alltifrån kundfakturering, inbetalningar, påminnelser, krav, löpande bokföring, avstämningar och delaktig i månadsbokslut. Du har en naturlig kontaktyta internt mot dina närmsta kollegor på ekonomiavdelningen som andra delar verksamheten samt med kunder.

Det här är tjänsten för dig som är ekonomikonsult och kan kliva på ett korttidsuppdrag som ansvarig för kundreskontra på ett väletablerat och internationellt bolag i Söderort!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom kundreskontra. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi. Du är systemvan samt lättlärd i ekonomi/affärssystem. Du är datavan samt har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, noggrann och ansvarstagande. Vi söker dig är handlingskraftig och fungerar utmärkt i självständigt arbete samtidigt som du är serviceinriktad, prestigelös och trivs i teamet.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.