Ekonomikonsulter inom controlling till Meritmind, Linköping

Annons

Annons

Stepstone

Linköping | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-12-07

Vi har stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter och vill växa och bli fler!

Som konsult på Meritmind erbjuds du en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, utvecklas inom ekonomiområdet och bli en del av en stark intern gemenskap. Våra anställda konsulter har en trygg anställning med fast månadslön, möjlighet till kompetensutveckling genom Meritmind Advance och inte minst fantastiska kollegor.

Både du som är intresserad av en konsultanställning och du som har F-skattsedel och vill ta uppdrag som associerad konsult via Meritmind är välkommen att söka rollen. Det är en fördel om du är tillgänglig omgående.

Vanligt förekommande roller:

  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Produktionscontroller
  • Redovisningsekonom
  • Koncernredovisningsekonom
  • Redovisningsansvarig
  • Treasury

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete på större bolag inom något av ovanstående områden. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter.

Placering: Östergötland

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, “Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till “Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till “Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Malin Helg på 070-22 42 777 eller malin.helg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Observera att det endast är möjligt att bifoga ett dokument.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomikonsult, konsult, controlling, analys, budget, prognos, bokslut, redovisning

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles

StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.