Ekonomikonsulter sökes till Meritmind region Syd

Meritmind

Malmö / / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-06-23

null

Vi på Meritmind vill hjälpa dig som är Ekonomikonsult och som söker samarbetspartners att hitta ditt nästa drömuppdrag ute hos en av våra kunder! Vi är intresserade av att komma i kontakt med redovisningsekonomer, ekonomichefer, redovisningschefer eller controllers som nyligen har skaffat F-Skattsedel och söker möjlighet att arbeta inom en ekonomifunktion som konsult. Att vara associerad på Meritmind innebär att du själv har stor frihet i de uppdragen du åtar dig och du kan komma att arbeta med medelstora till stora företag med välkända varumärken. Som konsult hos oss får du tillgång till ett stort nätverk av kunniga kollegor och genom våra kundrelationer som byggts upp av årtionden av kvalitativa leveranser på marknaden har vi också möjlighet att erbjuda dig ett långsiktighet engagemang av uppdrag.

Att vara associerad konsult på Meritmind innebär;

  • Att du blir en nyckelspelare i ett av marknadens ledande konsultbolag inom ekonomi
  • Möjlighet att styra karaktär på dina uppdrag både i form av längd och omfattning
  • Möjligheter till uppdrag i flera regioner, Meritmind finns på fem kontor i Sverige samt i Tyskland
  • Du blir en del av vårt nätverk för associerade konsulter där vi erbjuder afterworks och andra sociala sammankomster

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från kvalificerade ekonomitjänster, gärna i mellanstora till större bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer/bolag.

Personliga egenskaper
Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv, ansvarstagande och flexibel samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag omkring 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med systerbolaget Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 54 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.