Ekonomikonsulter söks till Meritminds interimsverksamhet, Malmö

Meritmind

Malmö / / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-02-04

null

Nu söker vi dig som har bestämt dig för att ta ditt nästa kliv i karriären och som är nyfiken på hur det är att arbeta som ekonomikonsult på ett bolag som präglas av framgång med omtanke. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om vad vi menar med detta men även om de varierande rollerna över hela ekonomifunktionen som Meritmind har konsulter inom.

Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med många olika branscher och på många olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Som konsult får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till vår och våra kunders utveckling!

Kvalifikationer och erfarenhet
Du som söker har troligtvis en akademisk examen inom ekonomi samt har arbetat några år som ekonom. Du har troligtvis god redovisningsförståelse och arbetat hands-on med redovisning och/eller controlling men viktigast är att du verkligen vill göra nytta och bidra till våra kunders framgång! Du kan ha ett stort system/IT-intresse men att vara nyfiken och villig att lära är viktigare framgångsfaktorer hos oss. Som anställd på Meritmind får du nämligen tillgång till Merit-Go, mikro-learning i kvadrat!

Personliga egenskaper
För att passa in i och trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och på nya kunskaper. Du är serviceinriktad och din inställning till att leverera med kvalitet och i tid är inbyggd. Det är viktigt att du är prestigelös då dagarna består av såväl små som stora frågor som behöver hanteras.

Förutom intressanta uppdrag erbjuder Meritmind

  • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
  • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
  • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
  • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
  • Konferenser
  • Förmåner genom Benify
  • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Skåne län

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 46 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.