Ekonomistudent med goda Excelkunskaper

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-19

Studerar du ekonomi och vill visa vad du går för på en Controlleravdelning

SW söker för kunds räkning en Ekonomistudent med goda Excelkunskaper till väletablerat och internationellt bolag med kontor i Norrort. Du är en del av en Controlleravdelning som arbetar med sammanställning och analys av ekonomiska och finansiella rapporter. Tjänsten är 20-40% och arbetstiden förläggs flexibelt i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren. Uppdragstiden är initialt på 3 månader med start omgående. För rätt person finns goda chanser till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Assistent på Controlleravdelningen kommer du att arbeta tillsammans med samt assistera 4 Controllers som arbetar med att sammanställa och analysera försäljningsresultat för Sverige samt rapportera resultat till kundföretagets internationella huvudkontor.

Det här är tjänsten för dig som studerar ekonomi och har goda kunskaper i Excel. Du får möjligheten att utvecklas inom Excel på en Controlleravdelning på ett internationellt och väletablerat företag!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola och har minst 2år kvar på dina studier. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har särskilt goda kunskaper samt ett intresse att fortsätta utvecklas inom i Excel. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Detta eftersom engelska är koncernspråk.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du är positiv, social och har lätt för att komma överens med kollegor – såväl i den mindre arbetsgruppen som i andra delar av organisationen. Du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete i team.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är 20-40% och arbetstiden förläggs flexibelt i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren. Uppdragstiden är initialt på 3 månader med start omgående. För rätt person finns goda chanser till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sök redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.