En driven redovisningsekonom som gillar fastigheter?

Annons

Stepstone

Halmstad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-17

Just nu söker vi en härlig redovisningsekonom som har både intresse och kunskap av fastighetsbranschen. Du är trygg i din redovisning och tar för dig på ett okomplicerat sätt.

Arbetsuppgifterna inkluderar, men är ej begränsade till

  • Självständigt ansvar för löpande redovisning från ax till limpa
  • Delaktighet i budgetprocessen avseende planering och uppföljning
  • Månads-, kvartals och årsbokslut samt deklarationer
  • Likviditetsprognoser

Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande och har en stabil grund att stå på inom ekonomin. För att trivas i rollen och kunna göra ett bra jobb har du gärna några års erfarenhet av både controlling och redovisning, inklusive självständiga bokslut för egna bolag.

Din personlighet

Du har en hög drivkraft och en klar ansvarskänsla för dina områden. Din ambition att växa och utveckla dig själv i en spännande bransch är något som känns naturligt. Du har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är vänlig, ödmjuk och värdesätter att arbeta i det fartfyllda bolaget.

Så ansöker du

I det här uppdraget arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du några frågor om tjänsten eller om processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Charlotta Jerleke på 0766-47 16 23.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.