Entusiastisk ekonomiassistent till SF Bio

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-17

SW söker för SF Bios räkning en driven och entusiastisk ekonomiassistent till ekonomiavdelningen. Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett team bestående av 4 personer som rapporterar direkt till redovisningschefen. Tjänsten är placerad i gamla Filmstaden i Solna. Du kommer att vara ansvarig för leverantörsreskontran. Du ges här en fantastisk möjlighet att lära känna en spännande och dynamisk organisation. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start omgående och med anställning hos SW.

Som ansvarig för leverantörsreskontra kommer du att hantera leverantörsreskontra i workflow:

 • Returnera och bestrida leverantörsfakturor
 • Hantera påminnelser, inkasso, räntefakturor
 • Betalningar:
  • Betalningsförslag på fil
  • Betalningsunderlag för manuella betalningar
  • Återrapportering av filbetalningar
 • Posthantering
 • Hantera mail i Outlook
 • Mailkontakt med leverantörer och användare i workflow.
 • Avstämning av balanskonton vid bokslut
 • Manuella bokningar av verifikationer
 • Övriga uppgifter som finns på ekonomiavdelningen

Vi söker dig som:
Har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat några år på en ekonomiavdelning.

Du har en god grundförståelse för redovisning. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelskaVidare har goda kunskaper i Officepaketet, främst ExcelDet är meriterande om du tidigare har arbetat med leverantörsreskontra samt i Agresso.

Som person är du noggrann och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du kommer ha många olika arbetsuppgifter och det kan periodvis vara ett högt tempo på avdelningen. Du har en hög arbetsmoral och en stor vilja att lära dig och utvecklas. Som person är du också lyhörd och prestigelös och kan hugga in där det behövs. Du tycker om att arbeta i team och har en kommunikativ och ödmjuk sida, då du kommer ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer.

Låter det spännande?
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 1 år med anställning hos SW. Uppdraget startar omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

SF Bio AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 12 miljoner biobesök per år. Vi driver 38 biografer med totalt 264 salonger och drygt 34 000 fåtöljer. Vi finns på 22 orter och hos oss arbetar 1 200 personer. Vi ingår i Odeon Cinemas Group som ägs av världens största biografkedja AMC.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.