Ett års uppdrag som inköpschef till verkstadsföretag i Helsingborg!

Annons

Stepstone

Helsingborg | Heltid | Sista ansökningsdag: 2018-01-17

Ditt arbete kommer vara att analysera och beräkna kostnader för upphandling, för att sedan föreslå lönsamma metoder. Du kommer även arbeta med att hitta förhandlingsstrategier. Du kommer samarbeta med intressenter och få fram överenskommelser med villkor för processerna.

Du kommer utföra kostnadsanalyser och jobba med benchmarking. Du kommer även uppskatta risker och hitta tekniker för att eliminera risker. Arbetsuppgifterna innefattar att hitta leverantörer för samarbete, och förhandla priser och villkor med dem, detta med hänsyn till kostnad, kvalitet och konkurrens. Du bevakar leverantörerna och ger dem feedback månadsvis.

Du kommer arbeta med alla faser när det kommer nya produkter, såsom introduktioner, göra bedömningar, design, hitta verktyg, implementering och produktlansering. Där du sedan utvärderar och identifierar möjligheter till kostnadsbesparingar och du kommer även att säkerställa kvaliteten på inköpta delar.

Du kommer ha ansvar för att utveckla och upprätthålla strategier som ska presenteras för olika nyckelpersoner. Du kommer även ansvara för att driftstandardisering och återanvändning av komponenter. Det är även du som ansvarar för utvärdering och uppföljning av leverantörer. Du följer upp projekt, kundnöjdhet, planering och effektivitet i processerna.

Utbildning/Erfarenhet

Du har en kandidatexamen inom relevant område. Vi ser att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har erfarenhet av kostnadsbedömning, där det gäller pris och kostnader för leverans, kvalitetskontroll och lager. Du har ansvaret för kontakten med leverantörer, du har en bra förhandlingsförmåga och är bra på att skapa relationer med leverantörer.

Som person är du driven och inte rädd för att ta initiativ. Du är social, flexibel och har en förmåga att motivera andra. Du är bra på att planera och analysera. Du har ett tankesätt vad gäller lönsamhet, kvalitet och effektivitet. Du är tydlig i din kommunikation, då det är viktigt att kunna uttrycka åsikter och argument på ett bra sätt. Du ska kunna upprätta goda relationer, både med kunder och personal.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.