Financial controller till internationellt bolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-06-27

Vi söker en Financial Controller till ett föräldravikariat tom december 2017. Uppdragsstart är i mitten på maj. Kunden har sitt huvudkontor för sin nordiska verksamhet i Solna.

Du erbjuds en bred roll i en liten internationell organisation där arbetskulturen präglas av positivitet och högt i tak. I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för redovisningen. Du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sammanställa balansräkning
  • Rapportering och analyser av konton
  • Intrastatrapportering
  • Månadsbokslut och kvartalsbokslut

Du är civilekonom eller liknande med redovisningsinriktning och du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SOX och US GAAP samt att du har arbetat med nordiska bolag. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP. Koncernspråket är engelska varför det är av stor vikt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Österlind på charlotte.osterlind@sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.