Financial Controller till Scandinavian Biogas

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Rollen
Hos oss får du en möjlighet att arbeta med ekonomi med stort ansvarsområde – som kommer att göra avtryck i din karriär! Detta är delvis en ny roll hos oss och du kommer ingå i vår ekonomifunktion som kommer bestå av sex medarbetare.

Som Financial Controller har du mycket eget ansvar vilket kräver en god insikt i redovisningsregler och lagar. Du rapporterar till Lotta som är vår CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Projektutvärdering & -controlling
  • Budgetarbete
  • Prognosarbete
  • Styrelserapportering
  • Konsolidering & Koncernredovisning
  • Kassaflödesanalyser & likviditetsplanering
  • Övrig (ad hoc) rapportering av utfall samt budget/prognos-siffror i organisationen
  • Medlem av ledningsgrupp Business Area Sweden

Din bakgrund

Vi behöver dig som är en riktig fena på Excel och med några års erfarenhet av praktiskt och kvalificerat redovisningsarbete. Det är viktigt att du är van att arbeta effektivt och strukturerat och toppen om du tidigare upprättat budget och prognos. Vi tror att du har en civilekonomexamen med redovisningsinriktning eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av IBM Cognos Controller. Du tycker att det är roligt att hitta nya lösningar och ta egna initiativ.

Du ser arbetet i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt.

Erbjudande
Att arbeta på Scandinavian Biogas är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Att arbeta hos oss innebär att få vara med och bidra till en mer hållbar samhällsutveckling, att vara en del av lösningen till omfattande miljöproblem och att bidra till att stora volymer biogas blir tillgängliga på marknaden.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor, Holländargatan 21 A, i centrala Stockholm. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn (maria.esborn@wise.se) eller Kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Annonsen kommer att ligga ute till och med 2017-09-24 och vi ser fram emot att få din ansökan vi vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.