Financial controller (vikariat)

Annons

Stepstone

Lund | Heltid,Vikariat,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-21

Introduction

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Vi söker nu en Financial Controller till ekonomiavdelningen i Lund. Så, vad ska du göra idag?

Who you are

Om jobbet
Ekonomiavdelningen i Lund är en funktion som arbetar med finansiell support till de olika divisionerna och funktionerna inom Alfa Laval Lund AB. Vi arbetar lösnings- och prestationsorienterat och jobbar med att ständigt förbättra våra processer och vårt sätt att arbeta.

Som Financial Controller är dina huvudsakliga arbetsuppgifter redovisning och controlling för våra supportfunktioner såsom HR, Real Estate och Intern Service.

Någon eller några arbetsuppgifter kommer att göras gemensamt i Alfa Laval Lund AB och Alfa Laval Tumba AB då de båda ekonomifunktionerna samarbetar väldigt nära varandra. Vid årsskiftet 2017/2018 kommer ett nytt ekonomisystem implementeras i Alfa Laval Lund AB och uppgifter kopplade till det projektet förekommer samt avlastning av ordinarie personal som jobbar mycket med systembytet.

Vem är du?
Som person ser vi gärna att du är öppen, positiv och serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med andra och tycker om att jobba i ett team. Du är en strukturerad person till din läggning och tycker om att jobba mot tydliga deadlines.

Vad du kan
Vi söker en kandidat som är utbildad civilekonom eller motsvarande med inriktning på redovisning och med något eller några års praktisk arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel, liksom goda kunskaper i engelska är en förutsättning. Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX är meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten
Per-Ola Johansson, Manager, 0709-36 67 04
Madeleine Obradovic, HR, 046-36 65 21

Facklig information
Jesper Berg, Akademikerna, +46 (0) 733885723
Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 (0) 709 366985

Välkommen med din ansökan senast 21 juni 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.