Financial Controllers se hit, Vi växer!

Meritmind

Göteborg / Financial controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-02-24

null

Motiveras du av nya spännande utmaningar parallellt med kontinuerlig kompetensutveckling och tydligt värdeskapande? Då tror vi att du kommer finna rollen som ekonomikonsult hos oss otroligt stimulerande. På Meritmind kommer du ingå i ett stort och kompetent nätverk av seniora ekonomer som regelbundet träffas för utbildningar och sociala aktiviteter. Du kommer få möjligheten att arbeta i många olika branscher och på många olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag och många av dem är internationella och börsnoterade.

Skulle du även titulera dig Financial Controller med kunskap inom redovisning och ett intresse för analys, budget och prognosarbete? Då tror vi att du och Meritmind kan vara en perfekt matchning!

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter
– Ansvarig för bokslut, budget och prognosarbete
– Löpande analyser och uppföljning av ekonomiska utfall
– Stödja ledningen med verksamhetsuppföljning och kostnadskontroll
– Medverka, initiera och driva olika projekt ur ett finansperspektiv
– Säkerställa kvalitén i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
– Allmänt stödja och vara CFO behjälplig i olika frågor

Kvalifikationer och erfarenhet
För att passa in i rollen ser vi att du har du några års redovisningserfarenhet och minst fem års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med bokslut, budget, prognos, analys samt andra kvalificerade controlleruppgifter. Du är troligtvis utbildad civilekonom, gärna specialiserad mot redovisning. Du är en fena på Excel och trivs i internationella miljöer där kommunikationen sker på engelska!

Personliga egenskaper
Kompetensutveckling, utmaningar och ett tydligt värdeskapande! Visst låter det stimulerande? För att lyckas i rollen tror vi att du är orädd, drivs av att utvecklas och att utveckla! Vi tror också det är viktigt att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten samt en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Du har en god kommunikativ förmåga, ett starkt eget driv och en självklar initiativförmåga!

Förutom intressanta uppdrag erbjuder Meritmind

  • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
  • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
  • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
  • Gratis tillgång till Merit-Go, mikro-learning i kvadrat
  • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
  • Konferenser
  • Förmåner genom Benify
  • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.