Finsktalande ekonomiassistent inom kundreskontra till Schneider Electric Sverige AB, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Är du ekonomiassistent och söker nya utmaningar? Brightby Bemanning rekryterar nu för Schneider Electric Sverige ABs räkning en finsktalandeekonomiassistent inom kundreskontra. Du kommer rapportera till AR-chef/Treasury för Norden och ingå i ett team på ca 10-12 personer på ekonomiavdelningen. Finska är ett krav, samt även Engelska, då arbetet innebär mycket kontakt med Shared servicecenter i Indien. Kontoret är beläget i Solna och tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent till AR-teamet för Finland:

  • Support för kunder
  • Avstämningar
  • Räntefakturering
  • Tvist- & inkassohantering
  • Support för interna intressenter samt Shared Service Center i Indien
  • Behjälplig vid revision, både intern samt extern
  • Finsktalande

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom kundreskontra, gärna från större bolag.

För att vara en aktuell kandidat till tjänsten är kunskap och erfarenhet av arbete i Navision och SAP högt meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska, finska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann, teamspelare och serviceminded. Du har lätt för att lära samt ta till dig ny information. Du har förmåga att prioritera och disponera din tid. Du trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att vara både noggrann och snabb i ditt arbete. Du är serviceinriktad och ödmjuk i din inställning samt tydlig i din kommunikation.

Vad erbjuder Schneider dig?
På Schneider Electric vill vi ha de bästa medarbetarna. Därför prioriteras utbildning och personlig utveckling genom ett strukturerat arbeta med utbildningsplaner från dag ett. Som ekonomiassistent kommer du ständigt att utveckla din professionella kompetens, företagskunskap och ges möjlighet att fokusera på din personliga utveckling.

Placeringsort: Solna

Om Schneider Electric
Schneider Electric är med 180 000 anställda i mer än 100 länder, världsledande inom energilösningar. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, våra programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Schneider Electric är ledande inom den digitala omvandlingen av energihantering och automation i bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 53 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.