FMV söker flera redovisningshandläggare till Boden

Annons

Stepstone

Boden | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-21

Har du några års erfarenhet av arbete som redovisningshandläggare? Vill du arbeta processorienterat i team? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och möjlighet att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som redovisningshandläggare
Enheten hanterar Försvarsmaktens och delar av FMV´s samlade leverantörs- och kundfakturor i SAP-miljö

Som redovisningshandläggare arbetar du i ett självstyrande team och ansvarar för redovisningsuppgifter, både löpande och vid bokslut. Du handlägger redovisningsuppgifter för kund- och leverantörsreskontra.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter som kan bedömas som likvärdiga, Du har erfarenhet av redovisningsarbete.

För att lyckas i rollen som redovisningshandläggare krävs det att du har goda kunskaper i MS Office. Det är önskvärt om du har erfarenhet av SAP Affärssystem. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från Försvarsmakten eller FMV.

SAP-lösningen förutsätter ett processorienterat arbetssätt vilket gör att det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra och har lätt för att skapa kontaktytor även utanför den egna organisationen. Vi ser gärna att du är uthållig, flexibel och självständig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?
Du söker tjänsterna via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Venera Bergsten- SACO, Anders Johansson – OFR/O, Håkan Antonsson- OFR/S. Samtliga nås via FMV växel tfn 08-782 40 00.

Vid frågor kring tjänsterna ber vi dig kontakta enhetschef Suzanna Winblad von Walter tfn 070-213 12 12 eller sektionschef Anette Enbom, tfn 0921-34 88 63.

Tjänsterna är tillsvidare med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2017-10-21.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.