Global Accounting Manager, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningschef / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-03-01

null

Till en av våra kunder söker vi en Global Accounting Manager som kommer att ansvara för att implementera ett nytt redovisningssystem och harmonisera redovisningsprocesserna i deras dotterbolag runt om i världen. Du rapporterar till Koncernredovisningschefen.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete i rollen som redovisningschef eller redovisningsansvarig. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av systembyte och fastighetsbranschen. Goda kunskaper i engelska språket är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du brinner för utveckling och kvalitet och tycker om att driva egna processer framåt på ett strukturerat sätt. Du kommer att leda processimplementeringen och ha många internationella kontaktytor, vilket gör att du kommer att ha nytta av din goda kommunikativa förmåga och din lyhördhet samt intresse för andra kulturer.

Som Global Accounting Manager erbjuds du:

  • En internationell roll i ett spännande bolag som växer mycket
  • Flexibla arbetstider, frihet under ansvar och spännande företagsarrangemang.
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.