Handläggare inom inkasso till finansbolag i Stockholm

Meritmind

STOCKHOLM / Ekonomiassistent / visstid / Sista ansökningsdag:

null

Nu söker vi en handläggare till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett finansbolag och du kommer att arbeta som handläggare inom inkasso. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta i maj och pågå till årsskiftet. Möjlighet till förlängning finns.

Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder som har hamnat på obestånd. Som inkassohandläggare får du ta hand om uppdraget att via telefon och mail ha kontakt med personer som inte har betalat sin räkning eller skuld, och informera dem om deras skyldigheter att betala. I rollen förekommer också samtal och mail från personer som har frågor eller funderingar kring sina skulder och om de kan få hjälp med t ex en avbetalningsplan för att betala sin skuld. Viktigt är att du trivs i en roll som kombinerar både administration och kundkontakt, då du arbetar lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.

Vi tror att du?

  • Är en person som med en positiv inställning och ett lugn kan tala direkt med kunder via telefon.
  • Du är en driven och engagerad person med ”skinn på näsan” och som vågar ställa tuffa frågor.
  • Du är en serviceinriktad och lösningsfokuserad person.
  • Har tidigare erfarenhet av att använda telefonen som verktyg, t ex från krav och inkasso eller telemarketing.
  • Har ett intresse för juridik.

Tidigare erfarenhet av krav- och inkassohandläggning är mycket meriterande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 30 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.