Innesäljare till PoG Woody Bygghandel

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-08

Poolia söker nu för rekrytering till PoG Woody Bygghandel AB i Malmö en självgående och kundorienterad innesäljare. Beräknat tillträde kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid men kan du börja inom 1 månad är det en fördel.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst med många kontakter internt och externt.

Som innesäljare på PoG har du som uppgift att stödja våra byggsäljare med orderregistrering, leverantörsbeställningar, förfrågningar, offerter och offertuppföljning. Du kommer att ingå i ett team av ca 10 byggsäljare, där du är en viktig pusselbit för att få det dagliga arbetet att flyta på.

I arbetet ingår det bl a att se till så att all information nått kunden och på egen hand också kommunicera med både kunder och leverantörer vid dagliga frågor så att upplevelsen för kunden blir så bra som möjligt.

Organisatoriskt kommer du att rapportera till försäljningschefen och placering i Malmö.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som innesäljare och som har erfarenhet av att stödja utesäljare, kunder och leverantörer.

För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad och stresstålig. Vi tror även att du är van att kommunicera med kunder på ett professionellt och tydligt sätt både i tal och skrift och att du inte är rädd för att lyfta telefonluren om det behövs förtydligas någonting.

Det är av största vikt att du är kundorienterad och van att arbeta med både CRM system och affärssystem.

Vidare är du självständig, initiativrik och har förmågan att se vad som behöver göras och drivs av att uppnå effektivitet och kundnöjdhet.

Bolaget är anslutet till kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.