Interim Finance Manager till snabbväxande internationellt bolag

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Det går bra för SJR och vi fortsätter växa i hela Skåne. En av våra kunder behöver under rekryteringen av en permanent Finance Manager stötta upp med en interimskonsult.

Vem är du?

Vi söker därför till vår konsultverksamhet en interimskonsult med erfarenhet från liknande roller. Du är handlingskraftig, orädd och stresstålig och som person är du nyfiken, prestigelös och positiv. Då rollen innebär många kontaktytor och relationer ut i organisationen är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Även om du är van att arbeta övergripande måste du vara trygg i din rapportering.

Din bakgrund

Du är en erfaren interimskonsult med flerårig erfarenhet som CFO eller Finance Manager, gärna från olika branscher och bolag. Vi utgår från att du har en akademisk examen inom ekonomi och att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet från snabbväxande och utvecklingsintensiva bolag är meriterande.

Din ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 05.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.