Internrevisor till ett välkänt företag i city

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Deltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-15

För kunds räkning söker vi nu en Internrevisor med några års erfarenhet av en liknande roll. Uppdraget är på deltid och i projektform och skall tillsättas så snart som möjligt, enligt överenskommelse och är på ca 5 månader.

Vad innebär rollen?

I rollen som internrevisor kommer du vara delaktig i att stötta upp företagets internrevision under ett pågående projekt .

Ditt ansvar kommer att vara:

  • Koordinera den externa revisionsprocessen
  • Utvärdera de externa revisorernas resultat och föreslå förbättringar av processen
  • Koordinera resultaten och rapporterna från de externa revisorerna
  • Hantera processen för extern revisionsavgift
  • Delta i anbudsförfarande
  • Föreslå åtgärder för att förbättra processer runt styrningen, intern kontroll och riskhantering
  • Vara delaktig i interna projekt

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och som tidigare arbetat några år med internrevision.

Du har erfarenhet av att arbeta i projektform och trivs med det samtidigt som du är noggrann och uthållig.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.