Investeringsrådgivare

Annons

Stepstone

Halmstad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Har du ett stort personligt driv och brinner för ekonomi och finans? Söderberg & Partners Halmstad expanderar och söker en engagerad och kunnig investeringsrådgivare.

Du kommer framförallt att arbeta med att ge kvalificerad investeringsrådgivning till privatpersoner och företagare. Du bygger vidare på våra relationer med befintliga kunder, följer upp tips på potentiella nya kunder samt bedriver nykundsbearbetning. Du bör vara strukturerad och målinriktad med ett starkt personligt driv. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med våra övriga investeringssrådgivare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som har hög moral och etik och ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och att skapa hållbara och stabila relationer.

Vi ser gärna att du har:

  • Kunskap om sparande och investeringar och jobbar med liknande arbetsuppgifter idag
  • Ekonomisk examen, t.ex. civilekonom
  • Swedsec-licens för investeringsrådgivning
  • Stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Affärs- och kundfokus
  • Stort eget driv och vill utvecklas i branschen tillsammans med oss

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är mycket öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Olofsdalsvägen 47, Halmstad

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Kontaktperson: Jonas Holmkvist, teamledare/rådgivare, 0733-52 22 81

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.