Junior Business Controller inom retailbranschen

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-24

Vad innebär rollen?
Vår kund som är verksam inom detaljhandeln har ett tillfälligt behov av en Junior Business Controller. Du erbjuds en roll i vilken du stöttar framför allt två Controllers vid månadsbokslut, med rapportering, och med diverse andra Controlleruppgifter beroende på inom vilka arbetsuppgifter stöttning behövs. Du arbetar till stor del i Excel med sammanställningar och stora volymer av data. Du är del av en trevlig och varm kultur och erbjuds en stöttande roll i vilken du kommer i kontakt med både redovisning och Controlling.

På grund av att behovet är tillfälligt innebär den här tjänsten att du arbetar som vår SJR-konsult. Starten är i augusti/september och uppdraget pågår året ut. Arbetet sker på heltid och arbetsplatsen finns centralt i Göteborg.

Vem söker vi?
Du är civilekonom eller motsvarande och du har byggt på din utbildning med cirka ett par års erfarenhet inom någon typ av Controllerroll. Både svenska och engelska är viktigt att du är trygg i, och i övrigt du ligger på en mycket god nivå i ditt Excelanvändande.

Är du driven och handlingskraftig? Dessa egenskaper är viktiga för rollen. Vi ser gärna att dessa kompletteras av att du också är en person som har ett stort engagemang i det du gör, du har social förmåga och du trivs i en stöttande roll.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Om SJR
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.