Junior controller sökes till Meritmind, Linköping

Meritmind

Linköping / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-04-12

null

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas snabbt både kompetensmässigt och personlighetsmässigt genom rollen som konsult inom controlling. Genom vårt tvååriga snabbspår får du snabbt erfarenhet av flera olika roller och branscher utan att behöva byta mellan olika arbetsgivare!

I rollen som junior controller går du ut på konsultuppdrag inom controlling, exempelvis som Business controller, Projektcontroller, Finansiell controller osv. Under vårt tvååriga snabbspår får du regelbunden internutbildning som kommer att utveckla dig inom exempelvis excel, presentationsteknik, Business English osv. Vårt tvååriga snabbspår finns på alla orter i Sverige där Meritmind finns vilket innebär att introduktion och utbildningar sker tillsammans med kollegor från andra orter. Du kommer snabbt skapa ett stort nätverk genom dina kollegor på Meritmind och ute hos kund. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken och de verkar inom olika spännande branscher.

Exempel på ansvarsområden som controller

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har minst två års arbetslivserfarenhet från en roll inom redovisning, revision eller controlling. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är van användare av excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior controller är du ambitiös och driven, med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Vidare ser du lockelsen i möjligheten att kunna påverka din egen framtid genom att själv söka upp arbetsuppgifter och utbildningar som kan driva din utveckling framåt. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt.

Placeringsort: Östergötlands län

 Meritmind erbjuder:

  • Utbildning och utveckling i din yrkesroll
  • En tillsvidareanställning på ett värderingsstyrt företag
  • 30 dagars semester och ett generöst friskvårdsbidrag
  • Sociala aktiviteter i form av konsultforum, konferenser, kick-offer med mera
  • Uppdrag hos välkända, större bolag
  • En möjlighet att se olika arbetsplatser och bredda ditt professionella nätverk

Om Meritmind
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 65 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.