Junior ekonomiassistent till Byggmax i Solna, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Brightby Bemanning hjälper Byggmax att rekrytera en junior ekonomiassistent till huvudkontoret i Solna.
Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet från kassaavstämningar inom detaljhandeln. Byggmax är en stor organisation och det finns goda möjligheter till intern utveckling.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kassaavstämningar
  • Bankbetalningar och bankavstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har;

  • Erfarenhet av kassaavstämning i stora flöden
  • Förmåga att snabbt sätta in dig i nya arbetsuppgifter
  • Systemintresserad
  • Strukturerad
  • Erfarenhet från detaljhandel
  • Tidigare erfarenhet av Centric inPosition är en fördel, men inget krav

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas bör du vara en positiv, lösningsorienterad och nytänkande person.
Du har lätt för att hantera människor och är en engagerad kollega som sätter stort värde på att göra ett bra arbete. Gruppen du kommer ingå i består av sju personer i alla åldrar.
För att passa i rollen bör du vara trygg med att arbeta självständigt.

Vad erbjuder vi dig?
Byggmax är ett värdestyrt bolag präglat av driv och en entreprenöriell anda där du har stora möjligheter att vara med att påverka ditt arbete. Som medarbetare på Byggmax blir du en del av en positiv företagskultur, där personligt engagemang och driv värdesätts. Det finns även möjlighet för dig att fortsätta lära dig nya arbetsuppgifter och utvecklas inom bolaget.

Om BYGGmax
Byggmax startades 1993 och har totalt 172 butiker i tre länder. 116 anläggningar finns i Sverige, 46 i Norge och 10 i Finland. Byggmax koncernen omsatte 5,3 miljarder kronor år 2019. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. I Byggmax Group ingår Byggmax, Skånska Byggvaror och Buildor. Läs mer på: www.byggmax.se
Huvudkontoret är beläget på Armégatan i Solna, nära tunnelbana och tåg.

 

Jobba som bemanningskonsult

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 24 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.