Junior Financial Controller

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-13

Mercuri Urvals Group Finance-avdelning befinner sig i en utvecklingsfas och är i behov av att utöka teamet med en Junior Financial Controller. Positionen innebär en bred tjänst där du kommer att vara en viktig del i Group Finance-funktionens arbete och du kommer att arbeta nära VP Finance och CFO, men även Group Control och koncernens Shared Service Center. Då Group Finance- funktionen är en liten avdelning kommer du att vara en viktig del av verksamheten som helhet.

Dina arbetsuppgifter kommer att ha en stor bredd och variera mycket, de kommer b.la. att innefatta:

  • Hjälpa till med koncernredovisning och bokslut
  • Medverka vid revision
  • Stötta Group Control och Shared Service Center vid behov
  • Budget- och resultatuppföljning

Samtidigt som du bidrar till att förbättra våra processer kommer du ha stora möjligheter att själv utvecklas och bredda din kompetens. Du kommer att arbeta tillsammans med flera av våra gruppfunktioner med att ta fram rapporter och analyser för de enskilda dotterbolagen samt med löpande administration.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande position där du får lära dig mycket och bredda din kompetens. Då funktionen är i en förändringsfas kommer du att vara med och påverka funktionens framtida arbetssätt och processer. Du får även möjlighet att arbeta med bolag över hela världen och lära dig hur en global koncern fungerar.

Vi söker dig som är positiv och hjälpsam samt lösningsorienterad och snabblärd. Vi ser att du har en relevant utbildning i ekonomi antigen från universitet eller KY och något års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna inom redovisning. Kanske har du startat karriären på en konsult- eller revisionsbyrå och är redo för nästa steg?

Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av affärssystem så som MS Nav är meriterande. Vår vardag präglas av ständig utveckling av arbetssätt och vi söker dig som ser detta som en spännande utmaning. Vi är ett internationellt företag där du kommer att samarbeta med kollegor runt om i hela världen och det är därför viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska, både i tal och skrift.

Låter detta spännande? Isåfall är du varmt välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.com ref. SE-12461. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt! Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsulter Adam Bergström via adam.bergstrom@mercuriurval.com eller Louise Dellström via louise.dellstrom@mercuriurval.com.

Sökord: ekonom, ekonomi, revision, redovisning, accounting, accountant, controller, finance, finans, shared service, internationell, koncern, group, controlling, bokföring,

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.