Junior Kreditanalytiker till bank

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Har du arbetat inom finans och vill ta nästa steg? Ansök redan idag!

SW söker för kunds räkning en prestigelös och handlingskraftig Junior Kreditanalytiker. Kundföretaget är en väletablerad bank som sitter i moderna och fräscha lokaler strax utanför Stockholm. Som Junior Kreditanalytiker är du en del av en arbetsgrupp på 5 Kreditanalytiker som hanterar kredit- och riskbedömning av bankens företagskunder. Du hanterar alltifrån enklare ärenden till större kreditärenden där du bereder PM inför kreditdelegation. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 4 månader med start omgående. För rätt person finns chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Junior Kreditanalytiker hanterar du företagskrediter gällande bankens produkter inom leasing och factoring. Du hanterar alltifrån lägre beloppsgränser till större kreditärenden där du bereder PM inför kreditdelegation. Du har en kontaktyta mot bankens samarbetspartners och mot dina kollegor på Sälj och Marknad. Du välkomnas till en öppen och utvecklingsinriktad arbetsplats där du blir en del av bankens positiva kreditanalytikerteam.

Det här är tjänsten för dig som har studerat ekonomi och arbetat inom finansiering/leasing/factoring sedan tidigare. Din analytiska och lagspelande sida kommer till nytta samtidigt som du utvecklas på en väletablerad och internationell bank!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig har en akademisk examen inom ekonomi från universitet/högskola. Vi ser gärna att du har haft finansiering som inriktning. Vi söker dig som har arbetat som kreditanalytiker sedan tidigare alternativt du har arbetat inom finansiering/leasing/factoring sedan tidigare och vill ta nästa steg. Du har en god förståelse för kredit- och riskbedömning. Du har systemvana och är lättlärd i system. Du har datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du formulerar dig väl i svenska och engelska i tal som skrift.

Som person är du driven, analytisk och ödmjuk. Du är handlingskraftig, tar ansvar för ditt arbete och trivs i ett omväxlande tempo. Du är en positiv lagspelare som verkar för att teamet ska lyckas samtidigt som du fungerar utmärkt i självständigt arbete. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra avdelningar, samarbetspartners och slutkund.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden är på 4månader med start omgående. För rätt person finns chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.