Junior redovisningskonsult till Azets

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-05-30

Vill du anta utmaningen med att hjälpa företag utveckla sin potential genom att leverera den nya tidens ekonomifunktion? Nu söker vi dig som är en driven och engagerad redovisningskonsult.

Hos oss kommer du som vill vara med på vår mission att med stöd av en av marknadens bästa outsourcingplattformar, utveckla anpassade lösningar tillsammans med våra kunder och visa vad en modern ekonomifunktion kan vara. Hos oss är ekonomifunktionen kärnverksamheten och din kunskap och utveckling är det som skapar värde. Våra kunder är av skiftande storlek och inom olika branscher där du har möjlighet att specialisera dig på sikt.

För att du ska lyckas i uppdraget har du bland annat tillgång till Azets utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling och då vi har ett stort utbud av kunder i olika branscher och storlekar får du möjlighet till variation, stöttning av kollegor och utveckling.

Dina ansvarsområden:

  • Ansvar för leverans till kund samt upprätthålla en god relation med kunden.
  • Löpande redovisning
  • Betalningar, avstämningar, deklaration av moms och social avgifter
  • Analys av resultat- och balansräkning,
  • Månadsrapportering.
  • Verka för ett bra gemensamt resultat och bidra till ett trivsamt arbetsklimat

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomiområdet med något års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Meriterande är om du har erfarenhet från en konsultroll sedan tidigare. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Vidare är du en van användare av Excel och har lätt för att sätta dig in i olika system.

Som person är du prestigelös och självgående. Det är viktigt att du är flexibel, kan prioritera det som är viktigast för stunden och har stor samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär mycket kontakter med kunder och kollegor är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad.

Vad Azets erbjuder

Azets erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket. Azets är ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer. Du kommer ingå i ett bra team med god stämning, stöttande kollegor, hög kompetens och stort engagemang där alla drivs av att vilja göra något bra tillsammans.

Kunderna är många och olika, både svenska och internationella, vilket gör att du får variation och möjlighet att lära dig nytt. Azets har en egen utbildningsakademi för kontinuerlig kompetensutveckling och du som vill kan även vara med och utbilda dina kollegor. Azets tror på transparens och involverar medarbetare i olika strategi- och förbättringsprojekt.

Vilka är vi?

Azets (före detta Visma Services) är ledande Nordisk leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning, lön, HR och finansiell rådgivning för över 20.000 företag. Vi arbetar för att förenkla och stödja verksamheter i deras tillväxt. Azets har totalt 2.500 anställda i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Rumänien. I Sverige finns vi i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och har 350 anställda med en omsättning på 350 miljoner kronor.

Intresserad?

Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Susanna Béguier på +46 73 075 22 26 eller susanna.beguier@azets.net

Vi kallar till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.