Juniora controllers till Meritmind, Västerås

Annons

Meritmind

Västerås / Controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2017-12-18

null

Vårt tvååriga snabbspår för unga, talangfulla blivande controllers rullar på och vill nu utöka gruppen med fler framtida stjärnor i Västerås. Är du en av många ekonomer med höga ambitioner och ett par års yrkeserfarenhet t.ex. som redovisningsekonom eller som junior controller i en linjeroll? Vill du vidare i din karriär men har svårt att hitta nästa steg? Då är Meritmind rätt för dig!

Vårt snabbspår innehåller mentorskap, varierande och utmanande konsultuppdrag hos Meritminds kunder samt kompetensutveckling genom utbildning. Du får en snabb utveckling i din karriär som controller och konsult. Genom dina uppdrag utvecklas du snabbt i din karriär samtidigt som du bygger nätverk i både sociala och professionella sammanhang.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning, revision eller controlling. Har du redovisningsbakgrund ser vi gärna att du självständigt kan utföra ett bokslut. Självklart är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är väl bevandrad i de olika programmen inom MS Office.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior controller hos oss på Meritmind är du ambitiös och driven med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Vidare ser du lockelsen i att möjligheten att påverka din egen framtid genom att själv söka upp arbetsuppgifter och utbildningar som kan driva din utveckling framåt.

Placeringsort: Västerås

Vårt erbjudande

  • En unik möjlighet för dig att snabbt utöka ditt CV och utvidga dina kunskaper inom controlling.
  • En fast anställning med marknadsmässig lön

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens).

Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 40 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.