Kandidatansvarig för Meritmind Syd & Väst

Meritmind

Göteborg/Malmö / / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Med fortsatt hög efterfrågan på våra konsulter och med stort rekryteringsbehov hos våra kunder behöver vi utöka vårt team med ytterligare som kommer arbeta med både kontoren i Göteborg och Malmö. Som kandidatansvarig på Meritmind är du en viktig del i ett kundorienterat, drivet team och kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa samt upprätthålla kandidatinflödet till alla våra affärsområden.

Vi söker dig som har en fallenhet för att se potential hos individer och som har ett genuint intresse för människor och deras utveckling. Du blir vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden och många gånger är du den som kandidaterna först kommer i kontakt med.

Ansvarsområde som kandidatansvarig

 • Stödja rekryterings- och konsultverksamheten och ansvara för delar av rekryteringsprocessen
 • Självständigt göra urval, söka upp, intervjua och matcha kandidater i processer
 • Delta i kundmöten och kravprofilstagning
 • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater
 • Skriva och publicera annonser
 • Skapa och delta i kandidataktiviteter, seminarium och mässor
 • Underhålla vårt kandidatnätverk

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi eller HR. Antingen så är du relativt nyutexaminerad och lockas av denna utmaning eller så har du något eller några års erfarenhet från en liknande roll och är redo för nästa steg i din utveckling. Du kommer vara involverad i flera delar av vår verksamhet samtidigt som du får ta stort ansvar för kandidatinflöde och kandidatupplevelse. Det är därför viktigt att du är lyhörd, intresserad av människor och har en vilja att hjälpa både våra kunder och kandidater till framgång. Självklart kommunicerar du obehindrat i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i tjänsten som kandidatansvarig är du en självgående och strukturerad person som gillar att ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Du tar egna initiativ, är anpassningsbar och har inga problem att skifta fokus och prioritera om när förutsättningarna ändras. Du trivs att arbeta operativt och har en prestigelös inställning. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för stämningen och dynamiken hos oss.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Malmö och Göteborg

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Jobba som konsult

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 49 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.