Koncerncontroller till internationellt bolag

Annons

Stepstone

Södertälje | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-20

Nu söker vi en koncerncontroller för ett konsultuppdrag med start i början av september. Uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet 2017/2018. Tjänsten är på heltid. Vår kund är en välkänd koncern inom biltillverkning och har sin verksamhet i Södertälje.

Om tjänsten

Som koncerncontroller ingår du i ett team som ansvarar för koncernens finansiella rapportering. Du kommer främst att arbeta med controlling på koncernnivå samt vara delaktig i bokslut på koncernnivå. Du arbetar med framtagning av nyckeltal med tillhörande analyser, utredningar samt kommentarer kring avvikelser m.m.

En naturlig del i rollen är att vara ett stöd till verksamheten i ekonomiska frågeställningar.

Dina kvalifikationer

Den vi söker är civilekonom med flerårig erfarenhet av koncernredovisning från större företag/koncerner. Du har mycket goda kunskaper i Excel, har god vana att arbeta i koncernrapporteringsverktyg samt har kunskaper i IFRS. Har du industriell erfarenhet ses det som meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen besitter du nyckelegenskaper såsom god analytisk förmåga, kan arbeta självständigt likväl som i grupp, duktig på att driva utredningsarbete samt god kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Denna tjänst passar dig som vill ha en central roll i en dynamisk miljö.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.