Koncernredovisare till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg

Annons

Meritmind

Göteborg / Ekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-08-19

null

Meritminds kontor i Göteborg söker konsulter med koncernredovisningskompetens. Vi söker dig som vill arbeta som anställd eller associerad konsult och vill jobba i roller som exempelvis koncernredovisningsekonom, koncernredovisningsansvarig eller koncernredovisningschef. Vi har uppdrag med start omgående, men även kunder som har behov lite längre fram i tiden.

Som konsult hos Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag där många av dem är internationella och börsnoterade. Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter som koncernredovisare:

  • Konsolidering och rapportering
  • Kvalitetssäkra indata från dotterbolag
  • Koncernredovisning och koncernbokslut
  • Uppföljning och analys
  • Budget/prognos
  • Förbättring av rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning, konsolidering, legal rapportering samt har goda kunskaper om regelverk såsom K3 och IFRS.

Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik i rollen som koncernredovisningsansvarig är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god pedagogisk förmåga. Du är självgående och strukturerad i ditt arbete, trivas med löpande uppgifter och gillar att ta ansvar för uppgifter.

Placering: Göteborg

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.