Koncernredovisning i tätt samarbete med redovisningschef

Annons

Stepstone

Borås | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Vad innebär rollen?
Vår kund är mitt i en spännande fas: företaget växer och ett nytt ERP-system ska implementeras. För att bibehålla kvaliteten i redovisningen och utveckla arbetet söker vi för företagets räkning dig som vill bidra med din kunskap och erfarenhet inom koncernredovisning och IFRS.

Uppdraget handlar om att ansvara för koncernredovisningen och den legala bokslutsprocessen. Du arbetar med rapportering, konsolidering, årsbokslut tillsammans med revisorer och till mindre del löpande redovisning för några bolag. Du blir en nyckelperson i att säkerställa att IFRS följs. Du är i den här rollen ett viktigt bollplank åt redovisningschefen som du arbetar tätt med och du kan bidra med förslag på anpassningar och lösningar. Du är del av en trevlig atmosfär i en tillväxtfas.

Du erbjuds ett uppdrag som vår SJR-konsult och din arbetsplats är hos vår kund i Borås. Starten är omgående och löper till och med juni 2018 med trolig förlängning. Arbetet sker på heltid.

Vem är du?
Du är civilekonom eller motsvarande i grunden och har flerårig erfarenhet av koncernredovisning, konsolidering och IFRS. Med goda kunskaper i både svenska och engelska är du trygg i kommunikation på båda språken. Du har också mycket goda Excelkunskaper och erfarenhet av olika system.

Som person har du också ett stort intresse för komplexa redovisningsfrågor, du trivföränderlig miljö och i team, och du är självgående i det du gör.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.