Konferensen som inspirerar dig till att bli en bättre chef

Personal & Chef ger dig en rad seminarier som ska ge dig tips om hur du blir en bättre chef och hur du hittar rätt medarbetare.

Vill du veta mer om hu du kan utvecklas som chef och vad som krävs av ett företag för att locka rätt medarbetare så är Personal & Chef-konferensen 9–10 oktober i Göteborg ett gyllene tillfälle. Här kan du ta del av ett 30-tal seminarier som tar upp ledarskap ut en rad olika synvinklar.

Här kommer bland annat Richard Olofsson, Senior Sales Consultant på Benify att berätta hur du blir attraktivare som arbetsgivare. Det handlar så till exempel om att visualisera hela värdet, inklusive pension, försäkringar och förmåner, för att öka medarbetarnas uppskattning och engagemang.

Svante Randlert, författare och employer branding expert, berättar i sitt seminarium om hur du blir en drömarbetsgivare genom att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats.

Att det finns ett klart samband mellan engagerade medarbetare och företagets framgång kommer HR-analytikern Mårten Westberg att tala om. Bland annat kommer han att berätta om hur börskursen stiger kraftigt bland företag där medarbetarundersökningen visar på ett stigande engagemang.

Henrik Sandström, Account Executive på Simployer och Victoria Ödlund, HR-expert på Tholin & Larsson ska i sitt seminarium berätta hur du skapar en smart och hållbar kompetensstrategi. Michael Wolde, organisations- och ledarskapsutvecklare på Confex kommer i sitt föredrag att tala om hur du kan leda dig själv till ett bra tillstånd och att vara medveten om hur man kan påverka sig själv och andra i en positiv riktning.

Affärsnyttan med att rekrytera med ett öga på mångfald är temat på ett annat seminarium. Här ska Aida Faiz, och Emilia Bustos, affärsområdeschefer på Edward Lynx, tala om hur en optimalt fungerande mångfaldsstrategi är central för att lyckas nå tillväxt och resultatmål. Det här var bara ett litet urval av alla seminarier på Personal & Chef 2019 och hela listan hittar du här.