Konferensen som samlar affärssystemen

På Forum Affärssystem & HR får du bland annat chansen att se presentationer av de ledande affärssystemen, lyssna på seminarier och få goda råd inför en upphandling.

Om du vill hålla dig uppdaterad om det senaste inom affärssystem och HR bör du hålla 21 maj ledig i kalendern. Då går nämligen Forum Affärssystem & HR av stapeln i Stockholm. Här kommer ett 40-tal leverantörer att finnas på plats för att visa upp sina lösningar, hålla seminarier och bistå med goda råd.

Bland utställarna hittar vi många välkända namn som exempelvis Visma, Oracle, SAP, Sogeti, Monitor, Hogia, Unit4, Jeeves och IFS. Förutom att ge demonstrationer av sina lösningar kommer många även att hålla seminarier och ge systempresentationer.

SAP kommer till exempel att berätta om hur en affärssystemslösning fungerar som ryggraden i en organisations digitala transformation. Herbert Nathan & Co tipsar om hur du ska genomföra en upphandling samt skriva avtal på rätt sätt. Jeeves talar om vad som krävs för hållbar innovation, Sympa talar om HR-trender och Unit4 visar hur nästa generations affärssystem kan frigöra tid i din organisation.

Under konferensen finns det också möjlighet att läsa rapporter och analyser som Herbert Nathan & Co gjort om specifika affärssystem och affärssystemsmarknaden i stort. Den som vill kan även köpa rapporter till ett speciellt konferenspris. Konsulterna och analytikerna hos Herbert Nathan & Co finns också på plats för att bistå med kostnadsfria samtal och råd.

I slutet av konferensdagen kommer pris för Årets Affärssystemsprojekt samt Årets HR-systemprojekt att delas ut. Konferensen avslutas sedan med en middagsbuffé och allmänt mingel.